как это работает? добавить свою RSS
Мы переехали на новый сайт: best-hands.info
1 2 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 1370 1371
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: (serves 4-6, cooking time 15 mins) Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: 400 g frozen peas a small bunch of mint 1/2 tsp salt 1/2 tsp cardamom To garnish: 3 bacon rashers olive oil handful pine nuts some mint leaves plain yoghurt Bring a sauce pan of water to boil. Put mint leaves (from about 5 stalks) in and allow to simmer couple of minutes. Add the peas, salt and cardamom and cook about 5 minutes till the pea is soft but yet didn’t lose the bright green colour. Separate peas and water using a sieve. Put the peas and leaves into a jug of blender, pour in 400 ml of peas “stock” and pulse for a minute. Use any of the garnish you like to serve it. It’s nice you can make it a vegetarian or add some bacon for more substantial lunch. Enjoy!

05.02.2016 смотреть >>
Февральский снег Февральский снег

Февральский снег

Вязаное пальто как раз для февральской погоды- еще не зима, но уже не весна) На плотной вискозной подкладке, проклеено дублерином, с капюшоном и карманами в боковых швах. Использовано 4 вида пряжи, основная- итальянская LineaPiu По груди до 100 см, по бедрам до 110 см (в низ расходится в небольшую трапецию) Длина рукава 60 см, ширина 40 см. Длина пальто 106 см. . Не садится, не вытягивается, выдерживает сухую химчистку 10 000р

04.02.2016 смотреть >>
Брошь медная Жук Брошь медная Жук

Брошь медная Жук

Огромный жучище сложен из целого листа меди в технике fold forming и покрыт радужной патиной. 4 Брошь с большой удобной застежкой. Можно носить как кулон. Повторов именно такого жучка не будет, он один. длина т хвоста до носа 6см, с шариком включительно - 9 см. вес … http://www. livemaster. ru/item/13702557-ukrasheniya-brosh-mednaya-zhuk

04.02.2016 смотреть >>
Mille-feuille (just classic one) Mille-feuille (just classic one)

Mille-feuille (just classic one)

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. When it comes to choosing between ready-made ingredients and spending 3 more hours in the kitchen making your own pre-cooked ingredient… I deny any logic and choose to cook myself. Pistachio paste, almond meal, fruit puree, small meringues and puff pastry. I know, it can be easily found in any supermarket. It is cheap and gives predictable result, but… let’s say I just prefer it freshly made. I honestly don’t know, what’s the point, but I really do love homemade puff pastry better. And when the reason for puff pastry is mille-feuille, you just can’t walk on this classic piece of fine French cuisine in your dirty wellies and cook it with shop bought pastry. So let’s pretend ourselves chefs and make some perfect “dessert of thousand petals” from the beginning to the end. Recipe Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
Pistachio meringues Pistachio meringues

Pistachio meringues

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Meringue is one of the favourite deserts of my childhood. How can you not love this crispy breakable shell with sweet and sticky-toffee like centre? Who wouldn’t love holding it in one hand and catching crumbs with the other? But to be honest in my childhood everything was a little simpler than now. We didn’t have chocolate, strawberry, lemon and all those yummy meringues, we only knew plain white ones, no flavours, no colours. And today choosing a meringue recipe to cook you’ll never be fascinated with a plain white one, right? Because of all that variety you have around. So let us make it pistachio meringues. We’ll use the French method, the one that looks the simplest, yet has some tricks. Recipe: (makes 8, cooking time 30 minutes + 2-3 hours to chill) Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
Milk soufflé Milk soufflé

Milk soufflé

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. In Russia we call it literary Bird Milk. Probably, because it’s milky, creamy but yet heavenly light and airy. And every time the name turns in conversation follows a discussion where in Russia they make the beat Bird Milk. I don’t really want to defend chocolate factory in my home city but let me just say this: Bird Milk was invented in Vladivostok and therefore I consider it to be the most authentic and therefore I try to achieve that particular taste making milk soufflé myself. Recipe: (makes 6, 20 minutes hands on + 1 hour 30 minutes to set) Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
Mille-feuille (just classic one) Mille-feuille (just classic one)

Mille-feuille (just classic one)

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. When it comes to choosing between ready-made ingredients and spending 3 more hours in the kitchen making your own pre-cooked ingredient… I deny any logic and choose to cook myself. Pistachio paste, almond meal, fruit puree, small meringues and puff pastry. I know, it can be easily found in any supermarket. It is cheap and gives predictable result, but… let’s say I just prefer it freshly made. I honestly don’t know, what’s the point, but I really do love homemade puff pastry better. And when the reason for puff pastry is mille-feuille, you just can’t walk on this classic piece of fine French cuisine in your dirty wellies and cook it with shop bought pastry. So let’s pretend ourselves chefs and make some perfect “dessert of thousand petals” from the beginning to the end. Recipe Read the rest of this entry »

03.02.2016 смотреть >>
Pistachio meringues Pistachio meringues

Pistachio meringues

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Meringue is one of the favourite deserts of my childhood. How can you not love this crispy breakable shell with sweet and sticky-toffee like centre? Who wouldn’t love holding it in one hand and catching crumbs with the other? But to be honest in my childhood everything was a little simpler than now. We didn’t have chocolate, strawberry, lemon and all those yummy meringues, we only knew plain white ones, no flavours, no colours. And today choosing a meringue recipe to cook you’ll never be fascinated with a plain white one, right? Because of all that variety you have around. So let us make it pistachio meringues. We’ll use the French method, the one that looks the simplest, yet has some tricks. Recipe: (makes 8, cooking time 30 minutes + 2-3 hours to chill) Read the rest of this entry »

03.02.2016 смотреть >>
Milk soufflé Milk soufflé

Milk soufflé

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. In Russia we call it literary Bird Milk. Probably, because it’s milky, creamy but yet heavenly light and airy. And every time the name turns in conversation follows a discussion where in Russia they make the beat Bird Milk. I don’t really want to defend chocolate factory in my home city but let me just say this: Bird Milk was invented in Vladivostok and therefore I consider it to be the most authentic and therefore I try to achieve that particular taste making milk soufflé myself. Recipe: (makes 6, 20 minutes hands on + 1 hour 30 minutes to set) Read the rest of this entry »

03.02.2016 смотреть >>
Мишка в розовом кардигане Мишка в розовом кардигане

Мишка в розовом кардигане

Порыв души и рождение мишки в кофточке)) Милейшее создание в розовом кардиганчике, невероятно мягкий и трогательный, готов дарить улыбки и нежность. Кардиганчик связан вручную на спицах из хлопка) Мишка связан из фактурной пряжи, внутри холлофайбер, лапки подвижны, рост 13-14см http://www. livemaster. ru/item/13693171-kukly-igrushki-mishka-v-rozovom-kardigane

03.02.2016 смотреть >>
Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО) Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО)

Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО)

Сегодня я хочу рассказать вам о том, как сделать растекшуюся деревянную раму для зеркала. В качестве основы берем фанеру 6мм и рисуем на ней форму будующей рамы. Вырезаем ее. Прикладываем к стене, чтобы убедить в том, что все вырезали верно) Теперь на готовую основу наклеиваем кедровые бруски. Отрезаем от брусков все лишнее. И шлифуем. Отшлифованная часть рамы и заготовка. Еще раз шлифуем уже вручную, чтобы убрать самые мелкие шероховатости. Вот такая рама у нас получается. Зашпаклевываем все швы затиркой. Оформляем "перетекание" рамы на столешницу) Как-то так) Я решил заменить обычное зеркало на черное, такой вариант мне понравился больше. Прикручиваем, запаклевываем дырки от саморезов. Вот и все, рама готова!)

03.02.2016 смотреть >>
Интерьерная бутылка "Шаман" Интерьерная бутылка "Шаман"

Интерьерная бутылка "Шаман"

Альбом: Фляжки Cделана на заказ. Стеклянная бутылка (объём 1л. ), натуральная кожа, керамопласт, мех, янтарь.

03.02.2016 смотреть >>
Вдогонку про митенки Вдогонку про митенки

Вдогонку про митенки

Внезапно обнаружилось два отреза трикотажа, серый и кофе с молоком. Из кофе с молоком можно сделать три пары митенк, из серой- одну. Кому?:)

03.02.2016 смотреть >>
Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО) Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО)

Расплавленная деревянная рама для зеркала (процесс ОТ и ДО)

Сегодня я хочу рассказать вам о том, как сделать растекшуюся деревянную раму для зеркала. В качестве основы берем фанеру 6мм и рисуем на ней форму будующей рамы. Вырезаем ее. Прикладываем к стене, чтобы убедить в том, что все вырезали верно) Теперь на готовую основу наклеиваем кедровые бруски. Отрезаем от брусков все лишнее. И шлифуем. Отшлифованная часть рамы и заготовка. Еще раз шлифуем уже вручную, чтобы убрать самые мелкие шероховатости. Вот такая рама у нас получается. Зашпаклевываем все швы затиркой. Оформляем "перетекание" рамы на столешницу) Как-то так) Я решил заменить обычное зеркало на черное, такой вариант мне понравился больше. Прикручиваем, запаклевываем дырки от саморезов. Вот и все, рама готова!)

03.02.2016 смотреть >>
Белые цветы Белые цветы

Белые цветы

Наконец-то я сделала домашнее задание по вышивке, которое надо было сдать (трам-пам-пам!) в ноябре. А январское домашнее задание, судя по всему, сделаю к Пасхе)))) Жемчуг, бисер, шнуры, канитель. А учусь вышивать я здесь - в золотошвейной мастерской «Убрус». К чему всех призываю, очень там хорошо.

02.02.2016 смотреть >>
Гаечный ключ! Гаечный ключ!

Гаечный ключ!

Вот что такое настоящий Гаечный ключ, а не то, что вы подумали. Ключ и бутылка - дело рук irka_knopkina, моделью - volhared 2000р UPDATE: отложено

02.02.2016 смотреть >>
полосатое полосатое

полосатое

И ещё один комплект, за демонстрацию которого я хочу поблагодарить volhared Это - опять наша с osting совместная работа, у меня были эти странные бусины-лэмпворк, и она безупречно подобрала к ним бисер, чтобы получилась вот такая вещь: лэмпворк, бисер, имитация бирюзы имитация малахита, улексит, медная фурнитура Бусы 2000р, браслет 600 UPDATE: отложено

02.02.2016 смотреть >>
1 2 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 1370 1371

Теперь у нашего проекта появился баннер!
Best-hands.ru - новинки дизайнерских блогов. Штучки ручной работы
добавить в закладки список лент *

разработка сайта
Рецепты Рекламы
*Все публикуемые материалы взяты с открытых ресурсов и имеют прямые ссылки на первоисточник.
Если Вы автор публикуемой ленты и не хотите участвовать в проекте, напишите адрес ленты и причину отказа.