как это работает? добавить свою RSS
Мы переехали на новый сайт: best-hands.info
1 2 ... 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 ... 2891 2892
Pistachio meringues Pistachio meringues

Pistachio meringues

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Meringue is one of the favourite deserts of my childhood. How can you not love this crispy breakable shell with sweet and sticky-toffee like centre? Who wouldn’t love holding it in one hand and catching crumbs with the other? But to be honest in my childhood everything was a little simpler than now. We didn’t have chocolate, strawberry, lemon and all those yummy meringues, we only knew plain white ones, no flavours, no colours. And today choosing a meringue recipe to cook you’ll never be fascinated with a plain white one, right? Because of all that variety you have around. So let us make it pistachio meringues. We’ll use the French method, the one that looks the simplest, yet has some tricks. Recipe: (makes 8, cooking time 30 minutes + 2-3 hours to chill) Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: (serves 4-6, cooking time 15 mins) Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Букет с розовым жасмином Букет с розовым жасмином

Букет с розовым жасмином

Смотреть больше фото на сайте Fito-Art

05.02.2016 смотреть >>
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: 400 g frozen peas a small bunch of mint 1/2 tsp salt 1/2 tsp cardamom To garnish: 3 bacon rashers olive oil handful pine nuts some mint leaves plain yoghurt Bring a sauce pan of water to boil. Put mint leaves (from about 5 stalks) in and allow to simmer couple of minutes. Add the peas, salt and cardamom and cook about 5 minutes till the pea is soft but yet didn’t lose the bright green colour. Separate peas and water using a sieve. Put the peas and leaves into a jug of blender, pour in 400 ml of peas “stock” and pulse for a minute. Use any of the garnish you like to serve it. It’s nice you can make it a vegetarian or add some bacon for more substantial lunch. Enjoy!

05.02.2016 смотреть >>
Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле

Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле

Дело не в факте замужества. Главное – встретить человека, которого полюбишь и который полюбит тебя. Чтобы он стал для тебя близким, чтобы он понимал тебя и принимал такой, какая ты есть. . 
 Времени на выкладывание свадеб в блоге совсем нет, но все равно постараюсь не теряться! Очень часто задают вопросы о свадьбах не календарным летом. Еще раз подчеркну, что климат на Кипре отличается от российского:)) Лето в традиционном понимание на Кипра примерно с апреля по октябрь, хотя и в остальные месяцы довольно тепло! Вот сегодня 5 февраля +21)) Сегодня покажу церемонию и фотосессию Юлии и Павла из Минска. Кстати, в прошлом году было очень много было пар из Беларуси! Время действия - начало апреля! Место действия - безлюдный песчаный пляж Золотая Лагуна. В качестве декора ребята выбрали королевскую арку фуксия! После церемонии мы покатались по Айя-Напе, увидели монастырь, мост и дерево влюбленных, и конечно, же завершили прекрасный день романтичным закатом! У нас была свадьба 06. 04. 15 в Айа Напе. Изначально нашли фотографа Владимира Махонина. Он порекомендовал организовывать с помощью WedLux. Послушали его совета и не пожалели! Ребята не подвели ни в чем! Отдельно спасибо Юлии- она терпеливо и вежливо отвечала на все вопросы, которых было очень много, всё объясняла, помогала выбирать! Стилист Эдуард так же очень порадовал- учел все мои пожелания, макияж и прическа держались до самого вечера! Ну и Владимир, помимо того, что мастер своего дела- фото прекрасны, - он ещё и очень позитивный человек, 5 часов фотосессии пролетели на одном дыхании! В общем, вся команда молодцы! Спасибо, что вы воплотили нашу мечту в реальность- все было на высшем уровне! 1 _______________________________________________________________________________________________ Партнёры блога : Свадьба на Кипре с Wedlux Свадебное агентство WedLux: организация свадьбы за границей на Кипре, официальная свадьба на Кипре, символическая свадьба за границей на Кипре, свадьба на природе, свадьба на берегу моря, проведение свадеб на острове, свадьба за границей недорого. Свадьба на Кипре с WedLux| Фотограф на Кипре | cypruswedlux@gmail. com | Свадьба за границей

05.02.2016 смотреть >>
Junior / мишка Младший Junior / мишка Младший

Junior / мишка Младший

 Available here-  http://www. bearpile. com/item/114895 Ищет дом здесь Read more »

05.02.2016 смотреть >>
Mille-feuille (just classic one) Mille-feuille (just classic one)

Mille-feuille (just classic one)

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. When it comes to choosing between ready-made ingredients and spending 3 more hours in the kitchen making your own pre-cooked ingredient… I deny any logic and choose to cook myself. Pistachio paste, almond meal, fruit puree, small meringues and puff pastry. I know, it can be easily found in any supermarket. It is cheap and gives predictable result, but… let’s say I just prefer it freshly made. I honestly don’t know, what’s the point, but I really do love homemade puff pastry better. And when the reason for puff pastry is mille-feuille, you just can’t walk on this classic piece of fine French cuisine in your dirty wellies and cook it with shop bought pastry. So let’s pretend ourselves chefs and make some perfect “dessert of thousand petals” from the beginning to the end. Recipe Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Pistachio meringues Pistachio meringues

Pistachio meringues

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Meringue is one of the favourite deserts of my childhood. How can you not love this crispy breakable shell with sweet and sticky-toffee like centre? Who wouldn’t love holding it in one hand and catching crumbs with the other? But to be honest in my childhood everything was a little simpler than now. We didn’t have chocolate, strawberry, lemon and all those yummy meringues, we only knew plain white ones, no flavours, no colours. And today choosing a meringue recipe to cook you’ll never be fascinated with a plain white one, right? Because of all that variety you have around. So let us make it pistachio meringues. We’ll use the French method, the one that looks the simplest, yet has some tricks. Recipe: (makes 8, cooking time 30 minutes + 2-3 hours to chill) Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: (serves 4-6, cooking time 15 mins) Read the rest of this entry »

05.02.2016 смотреть >>
Peas and mint soup Peas and mint soup

Peas and mint soup

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Do you ever crave for veggies in winter? I bet not many of you do. No secret we prefer warm and comforting food in cold times. But when it turns to spring we turn to green. To be honest March and even April, though they undoubtedly are spring months are not yet that warm and sunny to make me want salads and fresh fruit. But neither do I want a piece of pulled pork in heavy gravy. In spring I’m looking for some in-between options: green and light enough but warm and nourishing. So this post is about a perfect April bowl of soup. Peas and mint. You surely saw it in menus and probably tried it in some restaurant or cafe. Now it’s time to cook it yourself. It won’t take you more than 15 minutes. Recipe: 400 g frozen peas a small bunch of mint 1/2 tsp salt 1/2 tsp cardamom To garnish: 3 bacon rashers olive oil handful pine nuts some mint leaves plain yoghurt Bring a sauce pan of water to boil. Put mint leaves (from about 5 stalks) in and allow to simmer couple of minutes. Add the peas, salt and cardamom and cook about 5 minutes till the pea is soft but yet didn’t lose the bright green colour. Separate peas and water using a sieve. Put the peas and leaves into a jug of blender, pour in 400 ml of peas “stock” and pulse for a minute. Use any of the garnish you like to serve it. It’s nice you can make it a vegetarian or add some bacon for more substantial lunch. Enjoy!

05.02.2016 смотреть >>
Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле

Свадьба на Кипре на пляже Золотая Лагуна в апреле

Дело не в факте замужества. Главное – встретить человека, которого полюбишь и который полюбит тебя. Чтобы он стал для тебя близким, чтобы он понимал тебя и принимал такой, какая ты есть. . 
 Времени на выкладывание свадеб в блоге совсем нет, но все равно постараюсь не теряться! Очень часто задают вопросы о свадьбах не календарным летом. Еще раз подчеркну, что климат на Кипре отличается от российского:)) Лето в традиционном понимание на Кипра примерно с апреля по октябрь, хотя и в остальные месяцы довольно тепло! Вот сегодня 5 февраля +21)) Сегодня покажу церемонию и фотосессию Юлии и Павла из Минска. Кстати, в прошлом году было очень много было пар из Беларуси! Время действия - начало апреля! Место действия - безлюдный песчаный пляж Золотая Лагуна. В качестве декора ребята выбрали королевскую арку фуксия! После церемонии мы покатались по Айя-Напе, увидели монастырь, мост и дерево влюбленных, и конечно, же завершили прекрасный день романтичным закатом! У нас была свадьба 06. 04. 15 в Айа Напе. Изначально нашли фотографа Владимира Махонина. Он порекомендовал организовывать с помощью WedLux. Послушали его совета и не пожалели! Ребята не подвели ни в чем! Отдельно спасибо Юлии- она терпеливо и вежливо отвечала на все вопросы, которых было очень много, всё объясняла, помогала выбирать! Стилист Эдуард так же очень порадовал- учел все мои пожелания, макияж и прическа держались до самого вечера! Ну и Владимир, помимо того, что мастер своего дела- фото прекрасны, - он ещё и очень позитивный человек, 5 часов фотосессии пролетели на одном дыхании! В общем, вся команда молодцы! Спасибо, что вы воплотили нашу мечту в реальность- все было на высшем уровне! 1 _______________________________________________________________________________________________ Партнёры блога : Свадьба на Кипре с Wedlux Свадебное агентство WedLux: организация свадьбы за границей на Кипре, официальная свадьба на Кипре, символическая свадьба за границей на Кипре, свадьба на природе, свадьба на берегу моря, проведение свадеб на острове, свадьба за границей недорого. Свадьба на Кипре с WedLux| Фотограф на Кипре | cypruswedlux@gmail. com | Свадьба за границей

05.02.2016 смотреть >>
Феерический букет с розами, ранункулюсами и суккулентами))) Феерический букет с розами, ранункулюсами и суккулентами)))

Феерический букет с розами, ранункулюсами и суккулентами)))

Привет-привет, друзья! А какой шикарный букет я вам еще не показывала!!! Люблю-люблю!!! Сейчас весь в деталях покажу, расскажу))) Конечно, с нынешним курсом доллара, можно просто закрыть глаза и не открывать их, пока это чертово наваждение не пройдет. Но мы с вами прекрасно понимаем, что цены на материалы растут пропорционально росту валюты, и это, очуметь как, сказывается на конечной стоимости наших работ. Но увы и ах, это не зависит от нас. . . Ну ладно, что я о грустном, все и так прекрасно все понимают. Поэтому просто предлагаю насладиться красотой))) В составе розы, суккуленты, ранункулюсы, сирень, ягоды, бутоны и листья. Все слеплено вручную из полимерной глины. Эти цветы никогда не завянут! Букет закреплен в фактурном керамическом кашпо. И с разных сторон: Детальки букета поближе: В магазине в наличии ЗДЕСЬ.

05.02.2016 смотреть >>
Путешествие в прошлое-1. Путешествие в прошлое-1.

Путешествие в прошлое-1.

Я уже упоминала, что Володя Сычев страстный поклонник исскуства. У него дом завешен картинами признанных и непризнанных художников. Он их любит, он их наблюдает и фотографирует. Недавно, когда он сидел у меня дома вместе с Володей Глуховым, который в это время гостил у него, я им вытащила свою папку с душанбинскими рисунками. Они пришли в восторг и Сычев предложил отсканировать все эти рисунки, чтобы они у меня были уже все в компьютере. Самой бы мне не пришло в голову просить кого-то делать эту непростую работу, ну а когда сами предлагают, то согласилась. И вот теперь у меня есть возможность постепенно показать вам то, что частично попадет на будущую выставку. Так что: путешествие-1. Желающие посмотреть фотографии В. Сычева, могут посмотреть здесь http://vladimirsichov. me/

04.02.2016 смотреть >>
Февральский снег Февральский снег

Февральский снег

Вязаное пальто как раз для февральской погоды- еще не зима, но уже не весна) На плотной вискозной подкладке, проклеено дублерином, с капюшоном и карманами в боковых швах. Использовано 4 вида пряжи, основная- итальянская LineaPiu По груди до 100 см, по бедрам до 110 см (в низ расходится в небольшую трапецию) Длина рукава 60 см, ширина 40 см. Длина пальто 106 см. . Не садится, не вытягивается, выдерживает сухую химчистку 10 000р

04.02.2016 смотреть >>
Брошь медная Жук Брошь медная Жук

Брошь медная Жук

Огромный жучище сложен из целого листа меди в технике fold forming и покрыт радужной патиной. 4 Брошь с большой удобной застежкой. Можно носить как кулон. Повторов именно такого жучка не будет, он один. длина т хвоста до носа 6см, с шариком включительно - 9 см. вес … http://www. livemaster. ru/item/13702557-ukrasheniya-brosh-mednaya-zhuk

04.02.2016 смотреть >>
Mille-feuille (just classic one) Mille-feuille (just classic one)

Mille-feuille (just classic one)

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. When it comes to choosing between ready-made ingredients and spending 3 more hours in the kitchen making your own pre-cooked ingredient… I deny any logic and choose to cook myself. Pistachio paste, almond meal, fruit puree, small meringues and puff pastry. I know, it can be easily found in any supermarket. It is cheap and gives predictable result, but… let’s say I just prefer it freshly made. I honestly don’t know, what’s the point, but I really do love homemade puff pastry better. And when the reason for puff pastry is mille-feuille, you just can’t walk on this classic piece of fine French cuisine in your dirty wellies and cook it with shop bought pastry. So let’s pretend ourselves chefs and make some perfect “dessert of thousand petals” from the beginning to the end. Recipe Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
Pistachio meringues Pistachio meringues

Pistachio meringues

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. Meringue is one of the favourite deserts of my childhood. How can you not love this crispy breakable shell with sweet and sticky-toffee like centre? Who wouldn’t love holding it in one hand and catching crumbs with the other? But to be honest in my childhood everything was a little simpler than now. We didn’t have chocolate, strawberry, lemon and all those yummy meringues, we only knew plain white ones, no flavours, no colours. And today choosing a meringue recipe to cook you’ll never be fascinated with a plain white one, right? Because of all that variety you have around. So let us make it pistachio meringues. We’ll use the French method, the one that looks the simplest, yet has some tricks. Recipe: (makes 8, cooking time 30 minutes + 2-3 hours to chill) Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
Milk soufflé Milk soufflé

Milk soufflé

Originally published at Yellow Chimney. Please leave any comments there. In Russia we call it literary Bird Milk. Probably, because it’s milky, creamy but yet heavenly light and airy. And every time the name turns in conversation follows a discussion where in Russia they make the beat Bird Milk. I don’t really want to defend chocolate factory in my home city but let me just say this: Bird Milk was invented in Vladivostok and therefore I consider it to be the most authentic and therefore I try to achieve that particular taste making milk soufflé myself. Recipe: (makes 6, 20 minutes hands on + 1 hour 30 minutes to set) Read the rest of this entry »

04.02.2016 смотреть >>
1 2 ... 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 ... 2891 2892
дизайнерские штучки своими руками
дизайнерские украшения

Теперь у нашего проекта появился баннер!

дизайнерские штучки

Best-hands.ru - новинки дизайнерских блогов. Штучки ручной работы
добавить в закладки список лент *

разработка сайта
Рецепты Рекламы
*Все публикуемые материалы взяты с открытых ресурсов и имеют прямые ссылки на первоисточник.
Если Вы автор публикуемой ленты и не хотите участвовать в проекте, напишите адрес ленты и причину отказа.